Buitenverlichting ?>

Buitenverlichting

Buitenverlichting zorgt ervoor dat je huis ook in de nacht perfect zichtbaar is! Door dit goed te doen is je huis niet alleen beter zichtbaar, maar ook direct een stuk veiliger. Niets is fijner dan het automatisch oplichten van je oprit of voordeur als je in de buurt bent!
Het goed verlichten van je huis, door gebruik te maken van bewegingsmelders, schrikt dieven af en zorgt ervoor dat er alleen stroom wordt gebruikt wanneer het nodig is. Het is mogelijk om een bewegingsmelder te kopen met een lichtsterkte meter, hierdoor gaan de buitenlampen direct aan wanneer het donker wordt.

Soorten buitenverlichting:

Er zijn verschillende manier van verlichten van je huis. We onderscheiden deze in functionele- en visuele buitenverlichting. De functionele verlichting zorgt ervoor dat het pad naar de deur goed verlicht is en de visuele verlichting zorgt voor indirect licht. Bij visuele verlichting moet je denken aan wandlampen. De wandlampen verlichten voornamelijk muren en kunnen ook op ooghoogte worden opgehangen.

 

Eisen voor buitenverlichting:

Aangezien buitenverlichting aan de elementen blootgesteld is, is het belangrijk dat de lampen goed waterdicht en luchtdicht zijn. Alle buitenlampen van FOIR.nl hebben en IP44 keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de lamp tegen alle weersomstandigheden is beschermd. Gebruik geen lampen die niet voor buiten bedoelt zijn, dit zorgt geheid voor kortsluiting, hoe waterdicht de lamp ook lijkt!

Voorbeelden buitenverlichting:

Het is mogelijk om verschillende soorten verlichting aan de buitenkant van je huis te bevestigen, deze keuze is strikt persoonlijk. We hebben hieronder wat voorbeelden van producten gezocht die ons aanspreken. Door op de afbeelding te klikken kom je bij de pagina uit waar de lamp te koop is!

Bekijk de Arki gegalvaniseerde lamp op FOIR.nl!
Arki gegalvaniseerde lamp, goed voor gebruik buitenshuis of in de badkamer. De buitenkant van deze lamp is gegalvaniseerd en deze lamp heeft een IP44 rating.

 

Dit is de Astro cabin wandlamp, deze wandlamp heeft een IP44 rating en is dus geschikt voor buitengebruik. De lamp is gemaakt van koper en geeft de lamp een chique uitstraling.

 

Bekijk de Helix roest buitenlamp op FOIR.nl!
Helix roest wandlamp met led, wandlamp voor buiten, deze speciale buitenverlichting valt enorm op en is modern!

 

Bekijk deze lamp op FOIR.nl
Het ontwerp van de marine helder messing wandlamp is gebasseerd op het ontwerp van scheepsverlichting.

Reageren is niet mogelijk.