Diamant kooilamp kaal staal ?>

Diamant kooilamp kaal staal

De diamant kooilamp in de uitvoering kaal staal, zonder lampen kap toch een unieke sfeer! Het patroon van deze kooilamp wordt geprojecteerd op de muren rondom de lamp. Wij raden aan om deze lamp aan te sluiten op een dimmer!

diamant kooilamp kaal staal
Diamant kooilamp kaal staal
Diamant kooi hanglamp kaal staal E27 fitting
Diamant kooi hanglamp kaal staal E27 fitting

Deze handgemaakte diamanten kooi lampen zien er geweldig uit in combinatie met een design gloeilamp of led lamp. Maar ze zijn natuurlijk ook te gebruiken met “normale” gloei- of led lampen.

Gebruik deze diamant lamp samen met de diamant  gloeilamp voor een dubbel diamant effect! We hebben deze diamant lamp nu ook in de led versie gevonden! Deze heeft een verbruik van slechts 4W!

Deze  diamant kooi lampen zijn zeer geschikt voor gebruik met alle E27 schroef fittingen en kunnen het beste worden opgehangen in een rij boven bijvoorbeeld een bar. Het is ook een leuk idee om deze lampen met meerdere aan elkaar op te hangen.

Welke lamp kan er in deze kooilamp?

Deze kaal staal diamant kooi lamp past op alle gloeilampen tot 100mm diameter, alle soorten lampen kunnen in combinatie met deze lamp gebruikt worden! Denk dus aan gloeilampen, kooldraad lampen en led lampen!

We zien deze kaal staal kooi lampen steeds vaker terug in restaurants en bars! Door het kale staal creëer je een stoere sfeer op elke plek of gelegenheid! Het is leuk om meerdere van deze kooi lampen op te hangen in een rij boven de bar.

Max 60w gloeilamp. (Lamp en strijkijzersnoer niet meegeleverd)

Afmetingen van deze kooilamp:

De afmetingen van deze diamant kooi lamp zijn 21cm in hoogte, 22cm diameter.
We hebben hieronder nog wat afbeeldingen van de kaal staal diamant lamp geplaatst:

diamant kooilamp kaal staal E27
diamant kooilamp kaal staal E27

Dit product wordt verkocht bij FOIR.nl en wordt binnen 5 werkdagen geleverd! Voor vragen en meer informatie over dit product, neem contact op met FOIR.nl!


Reageren is niet mogelijk.